I ove godine predškolci su posjetili đake prvake u OŠ “EUGEN KUMIČIĆ”.
Naš dolazak u školu izmamio je osmijeh na lica naših starih prijatelja, još prošlogodišnjih vrtićanaca.
Odmah po dolasku prvašići su nam pokazali nešto od onoga što su naučili. Dočekali su nas pjesmom, igrokazima i ponekom recitacijom. A mi smo njih pjesmom podsjetili na vrtićke dane. Naučili smo ih i neke pjesme na engleskom i njemačkom jeziku. Bilo im je zanimljivo!
Dvorana koju smo u obilasku škole posjetili je svojom veličinom kod djece izazvala jednoglasni zadivljeni “WOW!”. Svidjela nam se posebno teretana u kojoj smo vidjeli bezbroj neobičnih sprava i ormar prepun lopti.
Bili smo i u školskoj knjižnici u kojoj ima puno, puno knjiga. Tu đaci posuđuju knjige za lektiru i stripove. Mogu doći u knjižnicu čitati i učiti, a mogu i pogledati neki crtani film. U knjižnicu često dolaze poznati dječji pisci u goste, poput Željke Horvat Vukelje. Učenicima su zanimljiva takva druženja.
Puno toga novog smo vidjeli u školi, a znamo da ćemo još puno toga i vidjeti i naučiti kad i sami krenemo u dugo očekivanu školu. Školski sat prošao nam je u trenu. Nadamo se da će nam tako brzo, zanimljivo i veselo prolaziti sati i kada mi budemo đaci prvaci!
Veselimo se polasku u školu!!!!

 

Tekst napisale:
Koraljka Lasić,odg. i Marina Arbanas,odg.

 

Galerija fotografija