U srijedu, 31. 05. 2017. u Domu kulture “Galženica” djeca predškolske skupine iz Kolareve 39, sa svojim odgojiteljima, Marinom Arbanas, Željkom Ercegovac i Jadrankom Špeka, pripremili su završnu svečanost i druženje za roditelje, djedove, bake i ostale prisutne.
Odgojitelji su dirljivim govorom pozdravile sve prisutne, a posebno odgojitelje: Mariju Gašparac, Dianu Plodinec-Cavrić i Anu Turudić, koje su također bile dio odrastanja predškolaca kao i logopeda Anitu Borčilo, sa kojom smo dobro surađivali sve ove godine.
Bogatim programom na temu “SPREMNI ZA ŠKOLU” djeca su oduševila sve prisutne, a i nas odgojitelje, svladavši tremu koju su pokazivali prije svečanosti.
Ponosni smo na naše buduće školarce i sigurni da će uspješno i s veseljem svladavati zadatke koji ih u budućnosti čekaju.
Na kraju programa djeca su nas odgojitelje razveselila i rasplakala prigodnim poklonima i pjesmicom : “DRAGA TETA” koju su pripremili sa roditeljima. Naše druženje nastavili smo u vrtiću uz torte, kolače, sokove, grickalice i kavicu koje su roditelji donijeli, na radost djece, a i nas odraslih.
Zahvaljujemo svima koji u pomogli u pripremi i organizaciji ove naše svečanosti i druženja,a našoj djeci želimo puno sreće i uspjeha u otkrivanju novih i zanimljivih sadržaja tijekom školovanja.

tekst: Željka Ercegovac
fotografije: roditelji

 

 

Galerija fotografija